2 Тимофея 4:18

vitaliy
Господь Той, Хто зберігає своїх служителів для Свого Царства! Це твердження одразу не сприймається коли проаналізувати життя і обставини у яких працював апостол Павло. Майже завжди у нього були утиски, побиття, тюрма, багато противників... Для багатьох служителів навіть ніколи і не снилось у самих страшних снах ті випробування які щоденно переносив служитель Божий Павло. І як же його визволяв Господь для Свого Царства? Для Павла визволенням було те, що він належав Богу і не з важких обставин було його визволення, а у відносинах з Господом. І тому навіть у самих важких ситуаціях, у тюрмі, з відки він пише ці слова - Господь  був його визволенням і прославлявся через важкі життєві ситуації свого раба! Тому визволення Боже це не комфортне життя служителя, а близькі щоденні відносини з Богом - ось справжнє і єдине визволення для кожного служителя Божого!!! Слава Господу за Його вічне визволення!!!

Комментариев к заметке еще нет

Для добавления войдите или воспользуйтесь формой ниже.

Вы должны войти чтобы комментировать не анонимно.

Уникальность

  • Сайт zametki.info это дневник ваших личных размышлений над Библией. Это инструмент ученичества и духовной подотчетности.
  • А благодаря ImagePlan это возможность наглядно видеть прогресс чтения Писания.
  • * Авторские права на переводы Библии принадлежат их авторам и(или) издателям. В этом некоммерческом проекте они использованы в ознакомительных целях.